SIMMAKS PLUS doo
Distributer za CAGSAN

ALUMINIJUMSKE SKELE I MERDEVINE

01

Aluminijumske skele

Skele su neophodno sredstvo za bezbedan rad u visokogradnji. Mobilne skele, koje se takođe nazivaju pokretne skele, su lagane, robusne i praktične jer su napravljene od aluminijuma. Pored klasičnog dizajna nudimo i skele sa točkovima. Zahvaljujući njima, skele se mogu pomerati u željeni položaj u radnom prostoru pruzajuci mogucnost da sa jednom skelom obavite sve operacije na terenu, dok moderni kočioni sistem na platformi povecava ravnotežu i bezbednost. Prednost u odnosu na druge skele ogleda se u lakoci upotrebe, ugradnje i mobilnosti.


POGLEDAJTE SKELE
02

Aluminijumske merdevine

Jednodelne, dvodelne, dvodelne s nastavcima, trodelne s nastavcima i višenamenske merdevine, platformske merdevine. Uz sirok spektar merdevina iz naše ponude koji je prilagodjen individualnoj upotrebi u mnogim sektorima, pružamo i prilagođena rešenja za profesionalnu upotrebu. Pored naših aluminijumskih merdevina, u ponudi imamo i elektro-izolovane merdevine, koje se nazivaju stakloplastične merdevine, kao i merdevine za potkrovlje standardnih dimenzija od drveta i čelika. Na prvom mestu nam je kvalitet. Stoga, uz proizvodnju odgovarajućih proizvoda za potrebe naših kupaca, držimo kvalitet u prvom planu tako što proizvodimo proizvode u skladu sa međunarodnim standardima.

POGLEDAJTE MERDEVINE
03

Industrijske platforme

Naše platformne omogućavaju udoban uspon zahvaljujući svojim širokim stepenicama, a svojom dugotrajnom, praktičnom i kvalitetnom konstrukcijom donosi bezbedan i olakšacn rad uz povećanu efikasnost. Industrijske aluminijumske platforme su ergonomski proizvodi koji se koristite u radu, a koji predstavljaju dugotrajniju alternativu standardnim gazistima zahvaljujući sistemu širokih platformai.

POGLEDAJTE PLATFORME
04

Konstrukcije posebnih namena

Nas "Life Safety" princip daje prioritet bezbednosti i radnoj efikasnost tako što dizajniramo proizvode za fiksnu ili podesivu visinu, za teško dostupne, veoma uske, veoma široke, visoke ili niske oblasti. Kao zastupnici Cagsan kompanije, nudimo i posebna pristupna rešenja za potrebe kupaca u industrijskim oblastima, a sa našim kvalifikovanim i iskusnim tehničkim timom osiguracemo da se svaki vas zahtev resi kvalitetno i brzo.

POGLEDAJTE KONSTRUKCIJE

Lideri u industriji aluminijumskih
merdevina i skela

Firma Simmaks Plus doo uspesno posluje PREKO 15 godina na tržištu Srbije. Ponosni smo sto smo svojim radom i reputacijom zavredili poziciju generalnog distributera Turske kompanije Cagsan koji vazi za proizvodjaca vrhunskih aluminijumskih merdevina i pokretnih skela. Cagsan merdiven je kompanija koja se bavi proizvodnjom merdevina i skela za profesionalce, a svoje proizvode vthunskog kvaliteta izvozi u preko 25 drzava sveta i pokriva sve veci deo trzista. Na sajmu gradjevinarstva 2015te godine postali smo, u oštroj konkurenciji, distributer njihovih proizvoda na srpskom trzištu. Od tada belezimo rast prodaje iz godine u godinu. Iza sebe imamo izuzetan broj zadovoljnih kupaca. Jednako uspesno poslujeno i sa pravnim i sa fizickim licima.
Nase usluge i resenja predstavljaju vrhunac ponude aluminijumskih proizvoda na teritoriji Srbije i sire.

PROTUBE L

PROTUBE S

PROTUBE F

DVODELNA SKELA

DVODELNA XL SKELA

JEDNODELNA SKELA

JEDNODELNE MERDEVINE

DVODELNE PRODUZENE MERDEVINE

TRODELNE MERDEVINE

Za svaku vrstu posla

Poverite svoj projekat našem najboljem timu profesionalaca