Industrijske Platforme i Merdevine

INDUSTRIJSKE PLATFORME SA STABILIZATOROM

Ojačana stabilizatorima predviđena je za teške uslove rada. Ima jaku i izdržljivu strukturu, olakšava vaš rad i doprinosi povećanju efikasnosti rada. Postoje modeli sa 3-7 stepenika. Ovaj proizvod raspolaže sertifikatom TUV-SUD EN 131-7.

INDUSTRIJSKE PLATFORME

Ove aluminijumske industrijske platforme proizvede su u različitim dimenzijama i sa 2-6 stepenika. Zahvaljujući opružnom sistemu za blokiranje platforma se lako pomera pomoću točkova. Čim korisnik stane na platformu sistem automatski blokira konstrukciju i čini je bezbednom za korisnika. Ovaj proizvod raspolaže sertifikatom TUV-SUD EN 131-7.

INDUSTRIJSKE PLATFORME DVOSTRANE

Ove aluminijumske industrijske platforme proizvede su u različitim dimenzijama. Zahvaljujući opružnom sistemu za blokiranje platforma se lako pomera pomoću točkova. Čim korisnik stane na platformu sistem automatski blokira konstrukciju i čini je bezbednom za korisnika.

MERDEVINE ZA REGALE I SKLADIŠTA

Ove specijalne merdevine za police izrađuju se u 3 veličine. Baza konstrukcije je izrađena od specijalno dizajniranih Sigma profila i opremljena točkovima. Površina platforme je izrađena od neklizajućeg materijala.

PROFESIONALNE MONTAŽNE MERDEVINE

Merdevine kojima je lako promeniti položaj stepeništa zahvaljujući točkovima. Zahvaljujući širokim gazištima korisnik može bezbedno stajati. Proizvodi se isporučuju potpuno rastavljen, ajednostavno se sklapa uz video uputstvo. Postoje modeli sa 2, 3 i 4 široka stepenika.

MERDEVINE SA ŠIROKIM STEPENICAMA

Ove merdevine sa širokim gazištem mogu se proizvoditi u različitim dimenzijama u skladu sa vašim zahtevima. Nakon što nam dostavite vaše zahteve izrađuje se tehnički crtež koji se odnose na predlog konačnog proizvoda. Ovo je proizvod izuzetno velike nosivosti, a nosači izrađeni od specijalnog sigma profila.

MERDEVINE SA ŠIROKIM STEPENICAMA I PLATFORMOM

Ove merdevine sa platformom mogu se proizvoditi u različitim dimenzijama u skladu sa vašim zahtevima. Nakon što nam dostavite vaše zahteve izrađuje se tehnički crtež koji se odnose na predlog konačnog proizvoda. Ovo je proizvod izuzetno velike nosivosti, a nosači izrađeni od specijalnog sigma profila.

MERDEVINE SA ŠIROKIM STEPENICAMA I PLATFORMOM

Ove aluminijumske radne platforme mogu se proizvoditi u različitim dimenzijama u skladu sa vašim zahtevima. Nakon što nam dostavite vaše zahteve izrađuje se tehnički crtež koji se odnose na predlog konačnog proizvoda. Ovo je proizvod izuzetno velike nosivosti, a nosači izrađeni od specijalnog sigma profila.

MERDEVINE SA PLATFORMOM

Prema potrebama korisnika specijalna oprema može se projektovati i montirati na merdevine, kao što su zaštitne ograde i sl. Zbog povećanje nosivosti ove specijalne platformske merdevine su izrađene od sigma profila.

MERDEVINE SA PODESIVOM VISINOM

Ovaj proizvod izrađuje se u različitim dimenzijama u skladu sa vašim zahtevima. Nakon što nam pošaljete zahteve izrađujemo tehnički crtež koji predstavlja našu ponudu. Visina platforme je lako podesiva, merdevine su sa blokirajućim točkovima, ojačane specijalnim profilima.

MERDEVINE SA ZAŠTITNIM KAVEZOM

Izrađene od aluminijuma mogu se montirati na zid ili prema vašem zahtevu. Raspolažu sigurnosnom ogradom u obliku kaveza. Oprema za povezivanje merdevina se isporučuje sa proizvodom.

MERDEVINE ZA POLICE

Posebno dizajnirane za police, a klizna šina i točak omogućuju lako pomeranje levo i desno. Proizvod sa rukohvatima, širokim stepenicama, a zahvaljujući opružnom kočionom sistemu potpuno bezbedne. Lakosklapajuće merdevine radi uštede prostora kada se ne koriste. U trenutku kada krenete na merdevine, proizvod je fiksiran na tlu.

ALUMINIJUMSKA PASARELA

U skladu sa zahtevima korisnika aluminijumske pasarele mogu se proizvoditi u željenim dimenzijama. Sobzirom da se koriste aluminijumski materijali na raspolaganju su vam laka i izdržljiva rešenja.