KONSTRUKCIJE ZA POSEBNE NAMENE

CAGSAN KONSTRUKCIJE PO MERI

Aluminijumska-skela

Simmaks Plus sa ponosom predstavlja posebna pristupna rešenja po meri KOMPANIJE CAGSAN za potrebe kkupaca u industrijskim oblastima. Prepustite se našem kvalifikovanom i iskusnom tehničkom timu pod brendom Cagsan Technic.

ZA VISE DETALJA KONTAKTIRAJTE NAS ILI POSETITE SAJT PROIZVODJACA U OPISU PROIZVODA
vazduhoplovna-industrija

Saznaj vise

CAGSAN

Višenamenska postolja podesiva po visini dizajnirana su za pristup neophodnim delovima i proizvedena su od lakih i ojačanih aluminijumskih sigma profila.

industrijska-postrojenja

Saznaj vise

CAGSAN

REŠENJA ZA INDUSTRIJSKA POSTROJENJA

Platforme za korišćenje i održavanje mašina, fabrike, industrijski objekti itd. Dizajniran je za upotrebu i održavanje mašina koje se nalaze na mestima. Mašinske platforme se proizvode kao fiksne ili mobilne i imaju za cilj da obezbede maksimalnu efikasnost..

sinski-sistem

Saznaj vise

CAGSAN

REŠENJA ZA ŠINSKI SISTEM

Platforma za održavanje vozova je dizajnirana da pristupi vozu iz svih uglova radi održavanja, popravke, čišćenja i montaže. Proizveden je na način da sa obe strane potpuno okružuje karoseriju voza.

apecijalni-projekti

Saznaj vise

CAGSAN

SPECIJALNI PROJEKTI

Cagsan Technic nudi kvalitetna i sigurna pristupna rešenja sa specijalno dizajniranim proizvodima za vaše zahteve i potrebe. Naši proizvodi, koji olakšavaju radni proces i omogućavaju efikasan rad, su specijalno dizajnirani od strane našeg stručnog inženjerskog osoblja kao fiksna visina ili visina podesiva za veoma uska/široka/visoka/niska područja koja su teško dostupna.